Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mixed media papper – del 1

7th November 2017 @ 6:00 pm - 9:00 pm

mala-mixed-media-papper

This event will be in Swedish.

Med fokus på att experimentera och utforska, skapar vi tillsammans i en tillåtande miljö.

Vill du komma igång med ditt skapande och utveckla din kreativitet? Under kursen som är vid tre tillfällen utforskar vi olika metoder och tekniker för att skapa effektfulla visuella verk med papper. under lekfulla och tillåtande former utforskar vi olika medier och tekniker. Den kreativa processen ser olika ut för alla och du kan jobba med ett större projekt eller många små, beroende på var din kreativitet tar dig.

Målgrupp

Kursen är för dig som är intresserad av att utveckla din kreativitet och som vill skapa med händerna. Den passar både nybörjare som vill komma igång men också mer erfarna som vill få nya intryck eller jobba vidare med sin kreativitet.

Mål

Målet med kursen är att ha fått prova på flera olika papperstekniker. Du har fått släppa loss din kreativitet och kommit igång med att göra. Du har fått en bas med kunskap om olika tekniker och egna materialprover som du enkelt kan fortsätta arbeta med hemma.

Tillfälle 1: Måla

Vi labbar med färg, provar på färglära, testar olika målarmedier samt bygger texturer och gör collage av papper. Måla, riv, vik, klipp, klistra.

tillfälle 2 trycker vi med grönsaker och andra föremål samt gör gellliprints och på tillfälle 3 monterar vi våra papper. Kanske blir det en ask, en anteckningsbok eller vykort.

Det är tre kurstillfällen: 7, 14 och 21 november. Du anmäler dig till alla tre datumen via länken ovan.

Details

Date:
7th November 2017
Time:
6:00 pm - 9:00 pm

Organiser

The Craft Lab
Email:
Thecraftlabstockholm@gmail.com