top of page

KURSER & WORKSHOPS

Företagsevents

Är du trött på att bowla på kickoffen? Tycker du att det finns mer än sport? Då är våra craft workshops något för dig. Vi erbjuder workshops för både, arbetsgrupper och tillsammans med kunder i de flesta kreativa tekniker. Både som teambuilding och bara för att det är så kul.

participants on shibori course
För kompisgänget, möhippan eller syjuntan

Vill du göra något annorlunda och kreativt när du träffar dina vänner? Eller är du ansvarig för att ordna en möhippa? Då har du kommit rätt. Att samlas och skapa tillsammans är ett härligt sätt att få bra samtal och en massa skratt.

Öppna kurser

Vi erbjuder kurser, crafterworks, både online och irl, och helgaktiviteter regelbundet. Nedan i kalender ser du vad som är på gång. Du kan också följa oss på Facebook för att få veta senaste nytt.

Kreativa workshops som utmanar hjärnan

Är du trött på bowling och femkamp? Vill du göra något annorlunda med kollegor eller vänner? Du kanske har fått ansvaret för bästa vännens möhippa eller företagets kickoff? Vi har lösningen. Craft Space arrangerar craftworkshops som alla kan delta i, oavsett tidigare erfarenhet av färg och form.

 

Att jobba med händerna skapar en pratvänlig och inspirerande miljö. Det brukar bli en hel del skratt och kreativa, vackra resultat. Vi garanterar att ni tillsammans får en minnesvärd stund, långt från sport och de gamla vanliga aktiviteterna.

 

Kolla in listan på våra workshops och se om du hittar något intressant. Kontakta oss så kan vi diskutera hur det skulle fungera för er.

Fler workshopidéer:
  • Färga tyg med det du har i skafferiet

  • Måla med tusch

  • Gör din egen anteckningsbok

  • Lär dig vika origami

  • Designa din egen tygkasse

  • Prova på att trycka monoprints med gelli plates

  • Gör din egen statement t-shirt

  • Paper quilling

  • Måla kurbits

  • Lettering

För mer inspiration kan du titta i vår blogg

Vill du veta mer?

Hittar du inte riktigt vad du är sugen på här så kontakta oss gärna så kan vi se vad vi kan göra. Vi har ett stort kontaktnät med många duktiga skapare som kan det mesta.

Shibori och indigo

Har du också sett de vackra blå mönstren swisha förbi på olika sociala medier? Och blir sugen på att testa själv? Då är den här workshopen för dig.

Kreativ teambuilding

Behöver din grupp svetsas samman och bli bättre på att samarbete? Craft Space erbjuder en variant där ni utmanar ert kreativa tänkande med hjälp av att skapa.

Abstrakt skulptur

Att jobba med former i 3D är ett spännande sätt att utforska kreativiteten och de olika skulpturerna kommer garanterat leda till spontana skratt!

Kreativ AW

(Craft + afterwork = crafterwork). Hur många gånger har du varit på en afterwork och bara pratat med samma kollegor och vänner som du alltid brukar prata med? Crafterwork ger dig möjlighet att bade skapa och mingla. Samtidigt. Att skapa tillsammans är en spännande icebreaker.

Soltryck - cyanotype

Cyanotypetryck även kallad “Sunprint” eller kort och gott soltryck, är en fotografisk process som producerar ett cyanblått tryck på en mängd olika material med hjälp av solen.

Office makeover

Att ha en mysig hörna på kontoret som medarbetarna har varit med och skapat är en absolut succé och ett garanterat bra samtalsämne. Tillsammans designar ni förlagan till vad som senare digitaliseras för att tryckas på utvalda inredningsdetaljer.

Porträtt på två sätt

Att måla porträtt är något av det svåraste som finns, men vem har sagt att det behöver vara likt? Craft Space har mycket roligare metoder som passar alla oavsett bakgrund och förutsättning. Vi fokuserar inte på teknik, utan helt och hållet på känsla.

Konstnär för en dag

Att måla fritt och prova på olika kreativa tekniker kan för många vara både skrämmande och spännande. Workshopen börjar med några snabba roliga övningar och sedan tar ni del av olika tekniker som att måla, trycka, klippa och klistra som resulterar i härliga abstrakta konstverk.

bottom of page