top of page

OM CRAFT SPACE

f16caae9-img_1526-1024x683.jpg
gelli-plate-craft-space_8-1024x683.jpg
Craft Space – kreativitet i vardagen

Craft Space är en mötesplats för alla oss som vill leva ett mer kreativt liv och bli inspirerad till att testa nya spännande crafts.

 

Vi inspirerar genom att visa nya tekniker och spännande material och det gör vi genom träffar, både online och IRL, där vi skapar tillsammans.

 

Häng med oss online och dela ditt senaste projekt eller delta i några av våra härliga events. Välkommen till vår community där vi lär oss tillsammans, utforskar olika konstnärliga utryck och delar inspiration.

 

Craft Space har arrangerat kreativa events i Stockholm sedan 2013.

Kontakt

Har du frågor till oss går det bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via e-post.

Ann-Charlotte Geissler

Ann-Charlotte bor i ett litet gult hus på 50 kvadrat i en av Stockholms förorter tillsammans med sin sambo och sjuåriga dotter Nancy.

 

Ända sedan jag var barn har jag älskat att vara kreativ. Jag började med keramik när jag var nio år och jag kommer ihåg när jag och en kompis lånade pappas verktyg och byggde en tidsmaskin. I tonåren hade jag flera vänner som gillade att göra kreativa saker. Bland annat så gjorde vi hundratals märken till scouthajker. Genom åren har jag gått otaliga kurser i alla möjliga typer av hantverk och konstformer och sedan experimenterat vidare hemma.

 

När jag bestämde mig för att börja frilansa så var en av mina mål att leva ett mer kreativt liv. Och sedan träffade jag Stina. Vilken bra match! Jag gillade verkligen Craft Space idé och var redo att jobba vidare på den. Att inspirera fler människor att ha en mer kreativ vardag.

 

Craft Space om tio år:

Om tio år kommer vi att vara än mer kreativa i vår vardag och inspirera fler människor att också vara det. Vi kommer att jobba med olika typer av företag och inspirera deras medarbetare att bli mer kreativa. Våra workshops fylls på snabbt och vi erbjuder dem både i flera länder, både e-kurser och på plats. Mass creation ftw.

 

5 fakta om mig:
  • Favoritcitat: Dö inte nyfiken.

  • Favoritfärg: turkos.

  • Vad gör du när du inte jobbar: Träffar vänner och familj. Åker till stranden och grillar i trädgården. Åker på en resa – sol och bad eller skidor. Läser böcker och lyssnar på musik. Går på en utställning. Som folk gör mest.

  • Tre saker du inte kan leva utan: min telefon, kaffe och pennor.

  • Jag vill lära mig: mer om färg och skulptur. 

 

Ann-Charlotte om Stina

Stina är kreativ. Hon experimenterar och gör alltid något spännande. Hon är rolig att hänga med och när jag går hem har jag alltid nya idéer och känner mig inspirerad.

Bildremsa_om_oss.jpg
Stina Axelson

Jag bor med min man och dotter i ett hus på landet norr om Stockholm. Här spenderar jag mycket tid i trädgården, i skogen eller så drömmer jag om att inreda attefallshuset till en liten ateljé. Jag försöker skapa så mycket jag kan med min dotter som är 4,5. Just nu blir det mycket paljetter och limpistol. 

 

Bakgrunden till Craft Space är att jag saknade likasinnade kreatörer, en samlingsplats för vuxna. Jag var inte jättesugen på att gå en vanlig kurs för inga av de ämnen som erbjöds kändes intressanta. Jag startade helt enkelt en egen grupp, och det var så Craft Space såg dagens ljus.

 

Craft Space vision formas och slipas en aning för varje år, men grunden är alltid där, att ha roligt och att både bli inspirerade och inspirera andra. 2020 lanserar vi vår första e-kurs, det känns otroligt stort och härligt. En milstolpe i vår verksamhet!

5 fakta om mig
  • Jag föredrar fritt skapande och har svårt att följa instruktioner

  • Jag har en liten låda där jag sparar alla mina magiska papper som jag själv har målat. 

  • Mitt "craft stash" är enorm och jag har väldigt svårt att göra mig av med saker.

  • Jag är otroligt fascinerad av träd, stammar, bark och annan växtlighet

  • Min hummus är grym!

 

Stina om Ann-Charlotte

Ann-Charlotte en "Yes woman", hon är ödmjuk, inkluderande, tycker allt är kul och otroligt ordningssam. Perfekt kombo!

bottom of page